Yazın Popüler Duvar Boyası Renkleri

Dekorasyon severleri buraya alalım! Geçtiğimiz yıllarda çok kullanılan ve bu yıl da tercih edeceğinizi düşündüğümüz duvar boyası renklerini sizler için bir araya getirdik. Yazın başlaması ile evinizin dekorasyonunda değişiklik yapmayı ya da yeni bir eve çıkmayı düşünüyorsanız tarzınızla uyumlu duvar boyası renklerinden birini seçebilirsiniz.

Baharda yenilenen doğa canlı renkleri ile ruhumuzu canlandırdığından bizde doğaya renklerimizle ayak uyduralım dedik. Ferah mavi, yeşil tonları, samimi pudralar, tanıdık beyazlar, gölgeli sarılar ve en güzel griler doğada olduğu gibi sizlerin onlara hayat vermenizi bekliyor. Haydi şimdi sayfayı aşağı doğru kaydırın ve bu yazın en güzel renkleri ile tanışın!


Kumsal Beji Rengi Duvar Boyası

Son zamanların en popüler renklerinden biri olan kumsal beji rengi, 2020 yılında da vazgeçilmeyen duvar boyası renklerinden biri olmayı başarıyor. Toprak tonlarına yakın olan kumsal bejini açık mavi, kızıl kahve, koyu kahve ve pastel tonları ile kullanabilirsiniz. Bu yazın trend renkleri arasında yer alan kumsal beji adeta topraktaki uyanışı evlerinde yaşamak isteyenlerin tercihi haline geliyor.


Karizmatik Gri Rengi Duvar Boyası

Dekorasyon severlerin gözdesi olan karizmatik gri rengi, grinin koyu tonu olarak karşımıza çıkmaktadır. Modern ve minimal tarza sahip olmak isteyenlerin en gözde rengi olarak kullanılmaktadır. Neredeyse her renkle ve dekorasyonla uyumlu bir renktir. Karizmatik griyi en doğru şekilde beyaz, turkuaz ve grinin açık tonları ile kombinleyebilirsiniz.


Açık Fildişi Rengi Duvar Boyası

Ülkemizin en çok kullanılan renkleri arasında yer alan açık fildişi rengi çoğunlukla sade görünüşü ve en çok kullanılan şampanya rengine benzerliği ile de dikkat çekmektedir. Evlerinde sadelik ve asalet isteyenler için adeta kurtarıcı renk olarak kullanılan fildişi rengini kırık beyaz ve deniz kabuğu rengi ile kombinleyebilirler.


Şampanya Rengi Duvar Boyası

Evlerde en fazla görülen renklerden biri de şampanya rengi olmuştur. Özelikle ışık alan evler için huzurlu ve sıcak bir atmosfer oluşturan şampanya rengini yazın 10 duvar boyası rengi arasına koymadan edemezdik. Kahve ve krem tonlarında mobilyalar, krem tonlarında pastel renkler şampanya rengi ile uyumlu olacaktır.


Sakız Beyazı Rengi Duvar Boyası

Küçük bir ev ya da odaya sahipseniz ve sade bir tasarım istiyorsanız sakız beyazı tam da size göre. Kullanımı oldukça kolay ve diğer renkler ile uyum sağlayan sakız beyazı rengini cappucino rengi, çakıl taşı rengi ve meltem rengi duvar boyasıyla rahatlıkla kullanabilirsiniz.


Mercan Rengi Duvar Boyası

2020 yılının en trend rengi bu yıl mercan rengi oluyor. Mercan rengi modernizmi ve çağdaş yaşamı temsil etmektedir. İç mimarlar ile dekorasyon severlerin sıklıkla kullanacakları bu rengi ortaya çıkartmak için mat, beyaz, siyah, altın sarısı renklerini kullanabilirsiniz. Ayrıca aksesuarlarından yana tercih yaparken de bu renkler üzerinden evinizin dekorasyon aklını ortaya koyabilirsiniz.


Tayfun Rengi Duvar Boyası

Mavinin en koyu tonlarından biri olan Tayfun rengi ev sahiplerinin ve iç mimarların büyük salon ve ofislerde sıklıkla kullandıkları renklerden biridir. Tayfun renginin dekoratif görünmesi için çoğunlukla tek duvara uygulanmaktadır. Açık renk boyalar ile gösterişli bir uyum içinde olan tayfun rengini sizlerde tercih edebilirsiniz.


Romans Rengi Duvar Boyası

Sade ve minimalist bir dekorasyon akımına sahipseniz, ayrıca beyaz renk gözünüze çok klasik geliyorsa romans rengi aradığınız renk olabilir. Bej ile pembe arasında bir denge oluşturan romans rengi, ilkbaharın getirmiş olduğu o ferah havayı evinize taşıyacaktır. Mavinin koyu tonları, gül kurusu rengi ve turkuaz rengi ile uyumlu olan romans rengini yaz aylarında salonunuzda deneyebilirsiniz.


Sahra Beji Rengi Duvar Boyası

Kum beji rengi ile çok sık kullanılan sahra beji rengi, evlerinizde hem ferah hem de sempatik bir ortam yaratmak istediğinizde tercih edeceğiniz bir renktir. Sahra beji rengini odalarınızı olduğundan daha büyük göstermek için de tercih edebilirsiniz. Genellikle turkuaz, kahverengi ve turuncu gibi renklerle uyum sağlamaktadır. Duvar renginizi sahra beji renk tonunda seçerek, evinize daha aydınlık ve ferah bir görünüm yakalayabilirsiniz.